Кадър и видео You tube, Жената до трагично загиналия  пилот Валентин Терзиев

...
Кадър и видео You tube, Жената до трагично загиналия  пилот Валентин Терзиев
Коментари Харесай

Съпругата на загиналия пилот Валентин Терзиев: Не исках точно аз да политизирам случилото се, но това е абсолютната истина

Кадър и видео You tube, 

Жената до трагично загиналия  пилот Валентин Терзиев с пост във фейсбук рано тази заран. Тя разяснява обява за случилото се с мъжа й. Ето какво написа Димитрина Попова:



" Не желаех тъкмо аз да политизирам случилото се, само че това е безспорната истина. Този човек, тъкмо този заслужаваше различен край. Кураж и на всички сътрудници на Терзо - не спирайте да летите, въпреки и на обезпечените ви счупени самолети и обезпеченото ви безумно малко и незадоволително летателно време, тъй като " Това сте вие! " - безстрашните мъже на достойнството. До идването на новите " самолети на хартия " има още доста дълго време. Как да ни служат всички във Военновъздушни сили и с цената на какво? Да се замислят доста хора в ръководството, да се замислят и тези, които са се запътили натам - какви познания, умения и благоприятни условия имат, какво могат да дадат на обществото, а не да вземат от него и там ли им е мястото. Този мъж беше воин и преди гибелта си. Герои са и всички служещи на мен и вас във Военновъздушни сили (ще прибавя и наземния състав, изключително техническия). А несъмнено има и доста герои в други сфери, които са изправени пред сходни проблеми и нямат шанса да влезнат в историята, като Терзиев. Има много какво да се желае от ръководството на страната ни, а това е една в действителност богата страна. Призивът ми към всички българи е - бъдете рационални и не спирайте да изисквате - първо от себе си, след това от останалите и най-много от ръководещите, всички ние в земния ни път служим един на различен. Този човек беше съвършен във всичко. Дори случилото се да е пилотска неточност (познавайки индивида ми е мъчно да го приема, макар дребното насъбрани за стажа му летателни часове), тя е съпроводена или по-скоро предшествана от други предпоставки. Загубата не е единствено моя, тя е и ваша, единствено болката при мен е повече и вечно. Загубихме един от най-достойните българи, дано се замислим и променим всичко към по-добро, най-малко това му изискуем ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР